Galerie De Roos van Tudor
 

Disclaimer

 
 

 

 

 

 
     
 

Galerie De Roos van Tudor stelt het op prijs dat u deze website bezoekt. Wij besteden veel zorg en aandacht aan de samenstelling van de informatie op onze website en controleren regelmatig de juistheid, de actualiteit en de volledigheid hiervan.

Aansprakelijkheid
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Galerie De Roos van Tudor behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de site en de disclaimer aan te passen, te actualiseren of aan te vullen. Wij sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met:
- het gebruik van deze website;
- het gebruik van informatie van deze website.

Auteursrecht
Auteursrechtelijk beschermde teksten op deze site mogen niet worden gereproduceerd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Galerie De Roos van Tudor.

Externe links 
Deze site bevat links naar externe websites. Galerie De Roos van Tudor is niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk voor de inhoud van deze websites. Bij deze sites behoort een eigen disclaimer, waarnaar wij bij deze verwijzen.

Suggesties
Galerie De Roos van Tudor stelt het op prijs als onjuistheden en onvolkomenheden op de site worden gemeld. Deze kunnen kenbaar worden gemaakt via het emailadres info@roosvantudor.nl.


Daarvoor bij voorbaat onze hartelijke dank!

 
     

© Galerie De Roos van Tudor    Disclaimer    Privacy policy